Veiligheid en comfort

Huisautomatisering

In alle appartementen van Heerderhaegen zijn de technieken van “domotica” aangelegd. Door de toepassing van domotica wordt de veiligheid en het comfort in de woning aanzienlijk verhoogd.

”Domotica” betekent vrij vertaald “huisautomatisering”, hierbij wordt de beschikbare  techniek op een slimme en gebruiksvriendelijke wijze  toegepast. Domotica wordt toegepast op bijvoorbeeld de deurbediening, verlichting en beveiliging van de woning.

Bij de ontwikkeling van de appartementen is uitgegaan van een basispakket ‘afstandsbedieningen’. Het basispakket gaat vooral uit van veiligheid en mogelijkheden tot communicatie. Als spoedeisende hulp nodig is en de telefoon niet bereikbaar, dan kan op verschillende plaatsen d.m.v. personenalarmering een noodoproep geplaatst worden. Een ander voorbeeld: de zonwering wordt met een drukknop bediend. Als optie is afstandsbediening mogelijk.

Het scala aan mogelijkheden is enorm, dit alles te bedienen vanuit uw stoel of plaats waar u zich bevindt in uw woning. Gemak dient de mens!